Dagens middag, Svampfylld abourgine!

Dagens middag har jag aldrig lagat innan men blev jätte god. Vi äter sällan abourgine, mer aldrig än alltid. Har ätit det som mest på sommarn på grillen. Så klart måste jag testa detta! Receptet nedan är för två personer!
Middag: Svampfylld abourgine 436kcalper portion
250 g Abourgine
150 g Champinjoner
50 g Gullök
0,5 dl Persilja
1 tsk Flytande margarin
70 g Ost 26%
0,5 tsk Salt
0,5 krm Svartpeppar
1,5 dl Gräddfil
1 dl Couscous
2 Fiberfranska

Som vanligt fram med grejjorna! :) Dela abourginen och gröp ur innehållet och lägg till sidan. Lägg halvorna på ett ungsäkert fat och kör in i ugnen 8min på 225grader. Undertiden: hacka löken och skiva svampen.

Fräs löken och svampen i margarinet tills det mesta vätskan från svampen är borta.

Tillsätt abourgine köttet (som du hackat i mindre bitar) och stek tillsammans tills det får färg. Blanda i det mesta av osten och tillsätt persiljan, salt och peppar.

Lägg röran i abourginskalen strö resten av osten på och in i ugnen på 225grader i 10-12 minuter. Under tiden de är i ugnen fixa couscousen och ta fram gräddfilen! servera med en rostad fiberfranska!
Kommentarer
Trackback