Dagens middag, Balsam och ädelostpasta!




Detta är en av mina favorit rätter, älskar ju kantareller!!! och rödlök är en favorit, sambon är inte så förtjust i det men eftersom jag lafer den mesta maten så blir det rödlök ofta. Haha! den som lagar maten bestämmer! Receptet nedan är för två personer.

Middag: Balsam och ädelostpasta 532kcal per portion

2 skiva Fiberfranska
10 g Bregott mellan
100 g Rödlök
1 msk Flytande margarin
0,5 msk Balsamvinäger
0,25 tsk Strösocker
100 g Kantareller
50 g Ädelost 30% fett
1 krm Salt
1 krm Peppar
150 g Pasta


Skiva löken tunnt och mät upp pastan och ädelosten.


Fräs löken mjuk i margarinet och när det mjuknat tillsätt balsamvinägern och sockret. Låt fräsa ihop.


Tillsätt sedan kantarellen som skurits ned i mindre bitar.


När svampen och löken fräst ett tag och sluttiden på pastakoket börjar närma sig dra av pannan med löken och svampen och blanda i ädelosten, servera! :D idag åt vi en skiva fiberfranska till! mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0